Drukkerij Den Haag

U zoekt een drukkerij in Den Haag? Print Studio is de drukkerij Den Haag voor al uw printwerk. Bij ons staan kwaliteit, veelzijdigheid, oplossend vermogen en klantvriendelijkheid centraal. Deze vier kernpunten vindt u terug in de filosofie van ons alweer 18 jaar oude grafische bedrijf in Den Haag. Wij staan voor u klaar voor al uw druk- en printwerk. Onze drukkerij wordt vaak ingezet door onder andere particulieren, studenten, scholen, verenigingen, winkels en restaurants. Ook voor opleidingsinstituten, ambassades en bedrijven zijn wij de ideale partner.

Bij het inzetten van Print Studio als uw drukker in Den Haag, bent u verzekerd van:

  • De snelste service tegen de scherpste prijzen;
  • Drukkerij, copyshop en printservice in één;
  • Echte vakkennis met besparende en verbeterende oplossingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen van onze drukkerij in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Ook kunt u bellen naar 070 – 306 3334. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons offerte formulier in. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte voor uw drukwerk.

Print Studio is gevestigd aan de Jacob Gillesstraat 12 in Den Haag

De vier kernpunten van onze drukkerij Den Haag

De vier kernpunten van onze drukkerij Den Haag zijn kwaliteit, veelzijdigheid, oplossend vermogen en klantvriendelijkheid. De kwaliteit ziet u bij ons terug in het personeel, de organisatie, machines en huisvesting. Veelzijdigheid is een goede mix van oud-vakmanschap (off-set) en digitaal druk- en printwerk en met ons creatief oplossend vermogen vinden wij ook voor uw vraagstuk altijd wel een geschikt resultaat. Zodat u het product krijgt wat u voor ogen had.

Door het plezier in ons werk en de focus op wat de klant wil, is klantvriendelijkheid voor ons een natuurlijke manier van werken. We zien het als een uitdaging uw opdrachten binnen afgesproken termijn te realiseren.

Specialiteiten van onze drukkerij Den Haag

Print Studio is gespecialiseerd in het drukken, printen en kopiëren van onder andere werkstukken, scripties, visitekaartjes, briefpapier, trouwkaarten, geboortekaarten, rouwkaarten, uitnodigingen en posters. Dit zijn enkele van de mogelijkheden die wij u bieden. Per type bedrijf of particulier kunt u op onze website bekijken wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Daarnaast kunnen wij ook voor u inbinden, afwerken en lamineren. De bestanden kunt aanleveren op USB-stick, per e-mail, op een Cd of DVD of vanuit uw eigen webspace. Interesse? Vraag dan direct een offerte aan voor uw print- en drukwerk!